Görüntülü Görüşmeler ve Randevu Takibi ile Daha Fazla Danışan Bulmak İster Misiniz?

15.09.2023
Görüntülü Görüşmeler ve Randevu Takibi ile Daha Fazla Danışan Bulmak İster Misiniz?
İçeriği Paylaş
Sosyal Medyada Paylaş
Linki Kopyala

Görüntülü Görüşmeler ve Randevu Takibi ile Daha Fazla Danışan Bulmak İster Misiniz?


Sevgili kullanıcılarımız, sizler için sitemize heyecan verici bir özellik yüklüyoruz! Artık, canlı yüz yüze ve sesli görüşmeler yapabileceğiniz ve randevularınızı takip edebileceğiniz bir sistem sunuyoruz. Sizlere daha yakın olabilmek, ihtiyaçlarınızı daha hızlı karşılayabilmek için bu mükemmel özelliği geliştirdik. Danışmanlarımız ile görüşmelerinizde yaşadığınız tüm sorulara son vermek ve sizleri daha iyi anlamak için Sen de Danış olarak buradayız.

 

Artık randevularınızı almak ve canlı görüşmeler planlamak daha kolay. Sitemiz üzerinden danışmanlara randevu talepleri gönderebilir, istediğiniz tarih ve saatte görüşmeler ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, sizler için özel ders veren danışmanlarımız için ekran paylaşımı özelliğini geliştirdik. Yakında gelecek olan sanal tahta özelliğimiz ile derslerinizde çizimler yapabilir, yazılar paylaşabileceksiniz. Unutmayın, öğrenmek ve öğretmek Sen de Danış ile artık daha kolay bir hal aldı!

 

Sizlerle daha hızlı ve etkili bir şekilde iletişim kurabilmek için telefon hattımızı kullanıyoruz. Sistemimize kendi numaranızı eklediğinizde, görüşme zamanı geldiğinde sizinle 0080’li hattımızdan iletişime geçeceğiz. Artık ‘’Zoom’u nasıl kullanacağım?’ veya ‘’Acaba danışman beni arar mı?’’ gibi sorunlarınızı unutun, biz Sen de Danış olarak buradayız.

 

Bu harika özellikleri sizlere komisyon olmadan sunuyoruz. Sistemimizin maliyeti ve vergilendirilmesi konusunda bazı açıklamalar yapmak isteriz. Biz, sizden herhangi bir üyelik ücreti talep etmeyeceğiz. Ancak, sistemi kullanarak yapılan her görüşme için belirli bir maliyetimiz oluyor. Bu maliyet, özellikle sistem güvenilirliği için gereken kayıt sistemi ve sunucu maliyetlerini içeriyor.

 

Görüşme ücreti de sizin belirlediğiniz seans ücretine eklenerek danışanlara yansıtılacak. Bu ek ücret, KDV ve sanal pos kesintisi gibi ek maliyetlerin yanı sıra sistem giderini de içerecektir. Bu sayede sizin seans ücretinizden ne kadarlık bir ek ücret alınacağı belirlenecek. Bu paket sayesinde belirli şartları sağlayan danışmanlarımız özel avantajlardan faydalanabilecek.

 

Yeni özelliklerimiz ile birlikte artık sizlere daha yakın olmayı planlıyoruz. Canlı görüşmeler, randevu takibi, özel dersler için ekran paylaşımı gibi özelliklerle deneyimlerimizi geliştiriyoruz.