Sen De Danış

15.09.2023
Sen De Danış
İçeriği Paylaş
Sosyal Medyada Paylaş
Linki Kopyala

Sen De Danış

Danışmanlık hizmetlerinden faydalanmanız için sizlere mükemmel fırsatlar sunuyoruz. İşletmenizde, mesleğinizde hedeflerinize ulaşmak için doğru yönde ilerlemenizi sağlamak için size yol göstererek yeterli çözümleri sunuyoruz.

 

Mükemmellik ve kaliteli hizmet danışmanlarımızın temel taşıdır. Danışmanlarımız, her biri kendi uzmanlık alanında profesyonel kişilerdir. Kalite odaklı yaklaşımları, derin bilgi birikimleri ve kapsamlı deneyimleri ile sizlere üstün danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Ayrıca danışmanlarımızın iletişim becerileri ve insan odaklı yaklaşımları da danışanlar açısından önem taşır. Sizinle sağlam bir ilişki kurarak en iyi danışmanlık hizmetini yaşatmayı hedeflerler.

 

Danışmanlarımız olarak sizler nereden ve nasıl üye olabileceğiniz hakkında merak içindesiniz. Biz de bu konuya açıklık getirmek için sizlerin yanındayız ve sorularınızı detaylı bir şekilde cevaplayacağız. İşte, sizin için rehber niteliğinde nasıl üye olabileceğinize dair adımları paylaşıyoruz.

 

Bir Danışmanın Yapması Gereken İlk Adım!

Danışmanlık hizmetlerimiz hakkında gerekli yönlendirmeler doğrultusunda yeterli bilgiyi edindikten sonra direkt üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda ‘’Sıkça Sorulan Sorular’’ ya da ‘’Hakkımızda’’ butonunu kullanabilirsiniz.

 

Sitemizi inceledikten sonra yeterli düzeyde bilgi sahibi olamadığınızı düşünürseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. WhatsApp üzerinden ‘’Sen De Danış’’ iletişim kanalı aracılığıyla bize ulaşarak daha fazla bilgi alabilir, kayıt işlemlerinizi kolaylıkla başlatabilirsiniz.

 

Nereden Üye Olabilirsin? Gel Anlatalım.

Web sitemize giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede’ ’Danışman Girişi’’ butonunu göreceksiniz. Bu kısımdan üyelik işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

Hangi Evrakları Yüklemen Gerektiğini Öğren!

Üyelik sözleşmesinde beyan edilen diplomanız ve yanı sıra profilinizdeki sol ve orta menüde bulunan diğer alanların da doldurulması gerekir.

 

Sertifika, öz geçmiş, profil resmi, (varsa) şirketinizin logosu doldurulması gereken önemli bilgiler arasındadır. Bu maddelerden sonra ekleyebileceğiniz belgeler arasında daha önce yaptığınız işlerden oluşan bir portfolyo yer almalıdır. Paylaşım yoğunluğu olmalıdır ve profilinizi sosyal medya gibi kullanmanızı öneririz.

 

Profilinizde siteye ne kadar süre uğradığınız, mesajlara cevap verme süresinin hızı gibi istatistiki bilgiler yer alır. Danışanlar bu bilgileri görebilir. Sol menüde ise seans ücretlerini danışanlarınıza açık hale getirebilirsiniz.

 

Profil Fotoğrafı Eklemeden Olmaz! Size Birkaç Püf Nokta Verelim.

Profil fotoğrafı, danışmanın amblemini yansıtan şekilde hazırlanmalıdır. Böylece danışmanın kimliği ve markası hakkında tanınabilirlik sağlanır.

 

Danışanlar Size Nasıl Ulaşacak?

Danışmanlara ulaşım sağlamak oldukça kolaydır. Danışmanların profil sayfalarında tüm bilgileri görülebilir. Danışmanın fiziki bir ofisi bulunuyorsa reklamı yer alabilir. Aksi takdirde sanal bir ofis kullanılarak danışmanın iletişim bilgileri danışanlara açık bir şekilde sunulur.

 

Sen de Danış, diğer platformlardan farklı olarak her ulaştığınız danışman neticesinde sizlerden ayrı ayrı ücret talep etmez. Aylık sabit bir ücretlendirmesi mevcuttur. Danışmanlarımızın en çok merak ettiği sorulardan birisi ise danışanlar bize nasıl ulaşacak sorusudur. Merak etmeyin, Sen de Danış olarak bunu çoktan düşündük ve sizin işinizi kolaylaştırdık. Sosyal medya reklamlarımız, güncellenen içeriklerimiz, bloglarımız, yazdığımız içeriklerimiz sayesinde sayfamıza gelen ziyaretçi sayısını yüksek seviyelere çıkarıyoruz. Bu sayede danışanların size ulaşması oldukça kolay bir hal alıyor.