Yeni Hizmetimiz Faaliyete Başladı.

24.01.2024
Yeni Hizmetimiz Faaliyete Başladı.
İçeriği Paylaş
Sosyal Medyada Paylaş
Linki Kopyala

Premium Danışmanlık Hizmetinde Yeni Bir Dönem Başladı

Sen de Danış olarak herkes için erişilebilir ve güvenli danışmanlık hizmetlerini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Artık sizler daha fazla kişiye ulaşın ve daha iyi bir gelecek inşa edin diye premium danışmanlık hizmetini başlattık. Bu yeni hizmetle birlikte sizlere daha iyi destek olmayı ve rehberlik etmeyi amaçlıyoruz.

Premium seanslarımızı premiumsendedanis.com üzerinden güvenle ve kolayca satın alabilirsiniz. Ödeme işlemleriniz, kişisel bilgilerinizin korunması için en yüksek standartlara uygun olarak iyzico ve sen de danış güvencesi ile gerçekleştirilir. Ayrıca danışmanlarımız ile online ve sesli görüşmelerinizi yine premiumsendedanıs.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede fiziksel konumu dikkate almadan profesyonel destek almanız mümkün olur. Unutmayın, danışmanlık süreci boyunca size rehberlik etmek için yanınızdayız. Karşılıklı güven bizim için her şeyden daha önemlidir.

Premium Danışmanlığa Nasıl Ulaşabilirsin?

Sen de Danış’ın premium danışmanlık hizmetine ulaşmak oldukça kolaydır. Web sitemizdeki menüden ‘’Danışmanlık Alanları-Premium Danışmanlık’’ alanına tıkladığınız takdirde premiumsendedanis.com adresi açılacaktır. Sizin için özel olan bu programda uzman danışmanlarımızın profillerini görebilir, online seanslarınızı kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Biliyorsunuz ki premium olmayan danışmanlar için online seans satın alma seçeneği bulunmamaktadır.

Sitemiz üzerinden doğrudan alışveriş yapma imkanınız olduğu için kişisel bilgilerinizin korunduğunu hatırlatmak isteriz. premiumsendedanis.com üzerinden satın alınan görüntülü ve sesli görüşmelerin başka bir iletişim platformlarına ihtiyaç duymadan yine premiumsendedanıs.com  üzerinden yapılabildiğini söylemekte fayda var. Bu yüzden de premiumsendedanis.com adresinden ayrıca bir üyelik oluşturmalısınız. Üyelikler ücretsizdir.

Sen de Danış olarak, sizlere daha iyi bir gelecek inşa etmek için gereken desteği sunuyoruz. Premium danışmanlık hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.